Továbbra is a gyöngytyúk húsa adja a lehetőségeket a konyhában. A gyöngytyúk javát ugyan római tálban megsütöttem és nagyon jól sikerült, de mégsem volt kedve senkinek azt enni. Mit volt mit tenni, tovább kellett gondolnom, hogy a java javát hogyan tudnám a javunkra fordítani? Szerintem sikerült.
2022/01/23
0
Rakott tészta
2022/01/19
Gyöngytyúk java római tálban
A gyöngytyúk levesfőzés hozománya a combok, szárnyak és mellek átsütésének ötlete. Még most van a sütőben, elírom, mit tettem vele eddig, hátha érdemes lesz visszatekinteni erre a receptre.
Megosztom ezt a cikket
2022/01/19
Gyöngytyúk leves
Karácsonyra vettem gyöngytyúkot, mégis csak most került sor a megfőzésére, eddig a fagyasztóban volt egészben lefagyasztva. Mivel nem olvasztottam ki, ezért nem tudtam külön hasznosítani a combját, szárnyát, mellét, de megoldottam egy kis fáziskéséssel. Most fő a leves, most sül hús, a részleteket viszont rögzítem, hátha érdemes lesz visszatekinteni rá, hogyan is készült hamarjában.
Megosztom ezt a cikket