A megpucolt fürjtojások egy továbbfűszerezett kecsöpös pácba kerülnek jó néhány napra. Már a készítést követően elkezdem kóstolgatni, ami csak akkor ér véget, amikor kiürül az üveg. Minden nap más íz fogad. Izgalmas kaland.
2021/06/26
0
Kecsöpös pácolt fürjtojás
2021/06/26
Tárkonyecetes pácolt fürjtojás
A megpucolt fürjtojások szeletekre vágott vöröshagymával együtt kerülnek egy tárkonyecetes páclébe.
Megosztom ezt a cikket
2021/03/31
Pizzatészta öregtésztával
Ez még egy kísérleti próbálkozás volt, amiben a talált recept alapján 5 dkg élesztőt használtam és 25-30 dkg öregtésztát, de tervezem, hogy csökkentem az élesztő mennyiségét és tovább próbálkozom vele. Mindenesetre az első próbálkozás nagyon finom lett.
Megosztom ezt a cikket
2021/01/25
Lepény tejfölös - tejszínes alap alá
Ritkán készítek lepényeket, de ezt a most kipróbált receptet kétszer is megismételtem a hétvégén. Nem különösebben készültem arra, hogy lepényt fogok sütni, ezt is kifejezetten a hűtőben lévő alapanyagok felhasználása sürgette.
Megosztom ezt a cikket
2021/01/07
Sült csirkecomb
Kaptam egy új fűszerkeveréket, ezt próbálom ki most csirkecombok egyszerű tepsiben sütéséhez.
Megosztom ezt a cikket